Cel mai important eveniment JCI al anului – CONFERINȚA NAȚIONALĂ JCI MOLDOVA 2014

În perioada 14 – 16 noiembrie 2014, cca 80 de tineri antreprenori din Moldova s-au reunit la Leongrand Hotel & Convention Center pentru a participa la cel mai important eveniment JCI al anului – CONFERINȚA NAȚIONALĂ JCI MOLDOVA 2014!

Pe parcursul a trei zile participanții au avut parte de o serie de activități interesante: vizite la companii de succes, traininguri, workshop-uri, business panels, business networking event,

Un eveniment inedit organizat în cadrul conferinței a fost – Business pe Biciclete. 12 antreprenori au promovat utilizarea bicicletei ca mijloc de transport la birou și întâlniri de afaceri, parcurgând un traseu de aproximativ 5km în ținute business.

Conferința Națională JCI Moldova 2014 a culminat cu Gala JCI Moldova – o ceremonie festivă în cadrul căreia au fost prezentate acțiunile întreprinse de organizație în ultimul an pentru dezvoltarea antreprenoriatului în Moldova și au fost recunoscute oficial noile echipe de conducere JCI Moldova și JCI Chișinău.
Acest eveniment a fost realizat de JCI Moldova cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Untitled
Fotograf: Alexandru Țurcanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *