Întrebări frecvente

INTREBARI FRECVENTE

• Cum pot deveni membru JCI?
Trebuie să ai între 18 și 40 de ani, să te regăsești în valorile noastre și să fii dispus să oferi înainte de a primi. Dacă îndeplinești condițiile, completează formularul de aderare, si vei fi contactat de un coleg de-al nostru.

• Care sunt beneficiile membrilor?
Poți face networking, ai acces la traininguri gratuite, poți accesa evenimentele internaționale, îți poți dezvolta abilitățile de lider și cel mai important beneficiu este apartenența la o comunitate de oameni care au aceeași valori, conduși de o viziune optimistă. Restul de beneficii le vei descoperi singur, după aderare.

• Care sunt obligațiile membrilor?
Vei susține organizația din care faci parte, vei participa la întâlnirile generale și te vei implica în activitățile care rezonează cu interesele tale. Deoarece membrii JCI în majoritate sunt persoane ocupate, active, nu există un plafon de timp fix pe care trebuie să îl dedici. Există și o taxă simbolică de membru.

• Pot propune proiecte noi în organizație?
Orice membru poate propune proiecte noi, atâta timp cât sunt relevante cu viziunea, misiunea și valorile JCI.

• JCI este o organizație afiliată politic?
Junior Chamber International este o organizație apolitică. JCI Moldova își propune să aibă un rol activ în dezvoltarea politicilor economice, însă fără a se afilia unei anume entități politice.