JCI CH: „Serile cu Antreprenori” cu Vitalie Burlacu (16 aprilie 2014)

Miercuri, 16 aprilie 2014, membrii JCI Chisinău au participat la o nouă ediție a proiectului „Serile cu Antreprenori” cu Vitalie Burlacu, deținătorul mărcii comerciale „Vitalie Burlacu” și au avut prilejul să exploreze atelierul său în care are loc producerea  genților, huselor și a multor altor articole din piele naturală.

Pînă a deveni unul dintre puținii producători autohtoni ce oferă produse 100% piele naturală, Vitalie Burlacu  a absolvit Colegiul de Medicină și a obținut și studii tehnice  Studentul trebuie să învețe și abia atunci  începe să descopere ce vrea să facă. . Deși nu a planificat să se specializeze în domeniul marochinăriei, datorită unei oportunități și spiritului său întreprinzător, Vitalie Burlacu astăzi bucură chișinăuienii cu accesorii de înaltă calitate.

În spatele fiecărui produs de calitate stă o întreagă istorie a procesului de creare. Pentru a întelege mai bine fenomenul  de confecționare a genților, Vitalie Burlacu a organizat o excursie în atelier unde  a explicat rolul și funcțiile fiecărui utilaj, cîteva dintre ele   fiind puse chiar  în funcțiune. Materia primă parcurge mai multe etape: croirea, subțierea, vopsirea, asamblarea și alte procese fără de care ar fi  imposibilă crearea unei genți. Cei cointeresați de acest domeniu au aflat suma necesară pentru a iniția o asemnea afacere și de unde ar putea achiziționa mașinile necesare.

Un director trebuie să mențină distanța față de angajati, de altfel comportamentul lor se schimbă. Există mereu un flux de angajați care vin și se duc, din această cauză trebuie prestabilite niște reguli ce vor menține ordinea. Totuși, relația mea cu angajații este una amicală. Mereu tind să vin cu sfaturi și ajutor. a spus Vitalie Burlacu. Dl Vitalie a accentuat și importanța cunoașterii fiecărui proces de sine insăși pentru a evita unele neînțelegeri. Spre final, membrii JCI Chișinău au avut posibilitatea de a vedea și viitoarea colecție.

Compania ‘Vitalie Burlacu’ oferă produse atît pentru dame cît și pentru bărbați. Multitudinea de culori și materia primă italiană de înaltă calitate asigură  alegerea unei genți, huse sau centuri pe placul fiecăruia. Vrem să ne extindem, iar atunci cînd vom fi pregătiți vom lansa mai multe filiale în diferite regiuni. a afirmat Vitalie Burlacu.

Autor: Cătălina Cazacu, ofițer de presă al JCI Chișinău

10269451_703975506332901_5302339717318645493_nPentru a vizualiza mai multe poze de la eveniment, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *