JCI MD: Conferința Grupurilor de Inițiativă JCI (25 – 26 mai 2013)

Pe parcursul lunilor martie – aprilie, echipa JCI Moldova a întreprins o serie de vizite în regiuni, în localitățile: Ungheni, Ștefan Vodă, Rezina, Bălți, Leova și Comrat, cu premisa de a prezenta oportunitățile pe care le oferă organizația și de a lansa JCI în aceste localități prin crearea Grupurilor de Inițiativă.

În urma vizitelor, JCI Moldova, în perioada 25 – 26 mai 2013, a organizat la Vadul lui Vodă – Conferința Grupurilor de Inițiativă cu scopul de a întruni cei mai activi antreprenori din regiuni, de a îi familiariza cu activitatea JCI, de a facilita networkingul dintre ei și a schimbului de cunoștințe și experiență.

Agenda Conferinței a inclus sesiuni de traininguri despre organizație (istorie, misiune, viziune, valori, protocol), training despre Project Management, sesiuni de team-building și de busines networking.

Ulterior, în a doua zi – participanții au fost grupați în funcție de regiunile pe care le reprezintă și au schițat planuri de acțiuni cu privire la dezvoltare JCI în localitatea lor pînă la sfîrșitul anului.

Menționăm că la conferință de asemena au fost prezenți doi reprezentanți internaționali, Natali Viselli (Australia) – Vicepreședinte JCI Internațional și Roel Brouwer (Olanda) – Consilier JCI Europa, care au oferit sfaturi valoroase boardului JCI Moldova cu privire la dezvoltarea organizației.

Pentru a vizualiza mai multe poze de la eveniment, click aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *