JCI Moldova anunță licitație deschisă privind selectarea unei companii prestatoare de servicii de alimentare și fourchette în Chișinău

JCI Moldova anunță licitație deschisă privind selectarea unei companii care să presteze servicii de alimentare și fourchette în cadrul Conferinței Naționale JCI Moldova pe 15-16 noiembrie 2014.

Cadrul general
Junior Chamber International (JCI) este o federaţie mondială de tineri lideri și antreprenori. Aceasta numără aproximativ 200.000 de membri activi, cu vîrste cuprinse între 18 și 40 de ani, și peste un milion de alumni; fiind prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de țări. JCI are ca scop implicarea activă a tinerilor lideri și antreprenori în viața economică, politică și socială a comunităţiilor.

JCI Moldova s-a lansat oficial în luna septembrie a anului 2011, și este în continuă dezvoltare în Chișinău și în regiuni (Ungheni, Rezina, Soroca, Bălți, Anenii-Noi, etc.). Pe parcusul acestor ani JCI Moldova a implementat un șir de proiecte și activităţi – cheie precum: Business Networking Events; evenimente cu antreprenori de succes; întîlniri cu ambasadori și diplomați; cooperare cu JCI International; schimb de experienţă si ajutor reciproc dintre membri, recomandări, colaborări; comitete și grupuri de discuţii si lobby pentru interese comune; activităţi de sport și relax outdoor între membrii antreprenori, deplasări de afaceri în alte țări, etc.

Conferința Națională JCI Moldova este cel mai important eveniment JCI al anului care întunește toți membrii, partenerii, prietenii și susținătorii organizației. Anul acesta Conferința Națională JCI Moldova va avea loc în perioada 14 – 16 noiembrie 2014, și va include o serie de activiăți precum: vizite la companii de succes, traininguri și workshopuri, speakeri valoroși, activități de networking, activități sportive și Gala JCI (eveniment de prezentare a noului Preşedinte a JCI Moldova, totalizare a activităţilor organizaţiei, premiere şi recunoaştere a membrilor şi partenerilor). La conferință vor participa 80 de persoane.

În acest context, JCI Moldova anunţă un concurs de selectare a unei companii care să presteze servicii de alimentare și fourchette în Chișinău. Alimentarea trebuie asigurată în modul următor:
15 noiembrie – prânzul și cina
16 noiembrie – prânzul
16 noiembrie – fourchette (în cadrul Galei JCI)
 
Termenul limită 3 noiembrie, ora 17:00. Ofertele se vor expedia online, la adresa de email: info@jci.md
Rezultatele privind rezultatul concursului vor fi anunţate pe data de 8 noiembrie 2014. 
Pentru informaţii suplimentare: 079967509, info@jci.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *