JCI Moldova dezvoltă antreprenoriatul prin crearea Organizațiilor Locale ​

Camera Internaţională a Tinerilor Antreprenori – JCI Moldova își propune în 2014 să continue să dezvolte antreprenoriatul în Moldova prin crearea Organizațiilor Locale JCI în regiuni.

Acțiunile înteprinse de JCI Moldova sunt orientate spre îmbunătățirea mediului de afaceri din țară și crearea oportunităților de dezvoltare a tinerilor antreprenori din Chișinău și nu numai.

JCI oferă tinerilor antreprenori oportunitatea de aşi lărgi cunoştinţele în domeniul antreprenorial, prin participare activă, prin implicare în comunitate, prin oferirea spaţiului de interacţiune cu potenţiali clienţi, parteneri la nivel local si internaţional și experienţe practice valoroase de învăţare în management, leadership şi antreprenoriat.

Persoanele interesate în crearea grupurilor de inițiativă în localitatea în care activează pentru dezvoltarea unei Organizații Locale JCI sunt rugate să anunțe despre acest lucru printr-un mesaj la info@jci.md sau prin a ne contacta la 067361906 (Mihaela Iuraşcu)

JCI Moldova reprezintă o organizație de tineri antreprenori afiliată rețelei mondiale Junior Chamber International (JCI) prezentă în peste 115 de țări care numără mai mult de 200.000 de membri. Profilul membrilor JCI include tineri antreprenori, manageri, funcţionari publici, lideri de ONG-uri. JCI s-a lansat oficial în Moldova pe 29 septembrie 2011.”

Acest proiect este realizat de JCI Moldova cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *