JCI RE: Team Camping la Saharna (20 – 21 iulie 2013)

În perioada 20 – 21 iulie, Grupul de Inițiativă JCI Rezina a organizat un Team Camping în preajma localității Saharna, r. Rezina, la care au fost invitați antreprenorii, membri grupurilor de inițiativă din întreaga Moldova cu scopul de a consolida grupurile și legătura dintre membri, dar și dialogul acestora cu board-ul JCI Moldova.

Cei 32 de participanți din raioanele Telenești, Rezina, Comrat, Hîncești și mun. Chișinău au avut parte de un program activ, care a inclus o vizită la Incubatorul de Afaceri din Rezina, sesiuni de networking, training despre Time Management, exerciții de team-buiding, vizită la mănăstirea Saharna și timp liber.

Team Campingul s-a desfășurat în sînul naturii, pe o plaformă de unde se deschidea o impresionantă vedere către Nistru și albia acestuia. Amplasarea corturilor, pregătirea meselor și strîngerea lemnelor pentru foc au unit participanții, în acest context fiind bine conturat spiritul de echipă.

A doua zi, participanții au creat o capsulă a timpului în care au lăsat mesajele lor pentru cei care o vor deschide peste 10 ani și au plasat-o în pămînt.
Odată cu finalizarea evenimentului, toți participanții au plecat acasă cu noi prieteni și contacte, cu bunele impresii, dar și motivația necesară pentru următoarele experiențe JCI.

Deci, TeamCamping-ul a fost unul reușit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *