Parteneri

Parteneri

Chirii.md
Chirii.md este platforma clientului care vrea să dea sau să închirieze un imobil.
Noi oferim servicii calitative, într-un timp record. Echipa noastră de consultanți profesioniști sunt întotdeauna la dispoziția Dumneavoastră.Apelați la serviciile noastre și veți beneficia de: evaluarea imobilului, consultanță, inclusiv juridică, promovorea imobilului, căutarea clienților, negocierea bilaterală, suport pe parcursul tranzacției, transportul clienților, etc.
Miriam
Centrul Miriam pentru Copii şi Părinţi are uşile largi deschise atât pentru copiii de vârstele 2-14 ani şi pentru părinţi, cât şi pentru cei cu suflet de copil.
Oferirea unui mediu perfect pentru dezvoltarea complexă a copiilor.
Susţinerea familiei tinere în creşterea şi educarea bună a copilului
Completarea învăţământului obligatoriu de stat în scopul îmbunătăţirii performanţelor şcolare.
Logo_Timpul
Clubul Republican al Oamenilor de Afaceri – TIMPUL, își propune să contribuie la dezvoltarea și prosperarea business-ului în Republica Moldova pe calea consolidării comunității de afaceri în baza principiilor de parteneriat și responsabilitate socială.
Obiectivul de bază al activității clubului este unificarea reprezentanților pioneri în domeniul business-ului mic, mijlociu și mare, acțiune orientată spre crearea condițiilor favorabile pentru dezvoltarea mediului de afaceri pe teritoriul Republicii Moldova și apărarea membrilor clubului, pe baze de interese și valori comune și respect reciproc.
3_AmCham
AmCham Moldova este compus dintr-un spectru divers de afaceri, de la mari investitori străini la mici bunuri și furnizorii de servicii care operează în Republica Moldova, precum și companii din Moldova de toate mărimile, care urmăresc schimburile comerciale cu Statele Unite. Misiunea AmCham Moldova este de a promova comerțul și investițiile americane în Republica Moldova și de a lucra cu liderii de afaceri din Republica Moldova pentru a promova un climat de afaceri mai favorabil în Moldova pentru comerțul exterior și investiții.
4_Camera de Comert
CCI Moldova o organizaţie nonguvernamentală, autonomă şi independentă, care reprezintă interesele în ansamblu ale întreprinzătorilor din Republica Moldova.
Obiectivul major al CCI a RM este crearea unui mediu și a unei comunități de afaceri în societate și reprezentarea intereselor membrilor săi în sistemul relațiilor economice externe ale Republicii Moldova, în relațiile mebrilor cu autoritățile guvernamentale și cu cercurile străine de afaceri
Junior Achievement
Junior Achievement este o asociaţie obştească a cărei misiune constă în motivarea şi pregătirea tinerei generaţii pentru a se afirma cu succes în economia de piaţă.
Junior Achievement activează în Moldova din anul 1995 şi este membră a reţelei JA Worldwide www.ja.org şi a Centrului Regional de la Bruxelles, JA-YE Europa www.ja-ye.org. JA Worldwide este cea mai mare și cea mai dinamică organizație orientată spre educația economică și antreprenorială, fiind prezentă în 123 de țări.
2_EBAMoldova
Asociaţia Businessului European este o organizaţie independentă, nonguvernamentală, înființată de 10 fondatori, unii dintre cei mai mari investitori din Republica Moldova. Asociația Businessului European reprezintă o instituție fondată sub auspiciul Delegației UE în Republica Moldova, având drept scop alinierea economiei naționale și a legislației în domeniul de afaceri la standardele UE și promovarea valorilor europene și celor mai bune practici de management în afaceri în comunitatea antreprenorială din Moldova.
5_ODIMM
Promovarea creării micilor afaceri şi acordarea suportului la dezvoltarea întreprinderilor existente sunt obiectivele de bază ale activităţii ODIMM, iar profesionalismul, transparenta şi spiritul de echipă sunt principiile de care ODIMM se ghidează zilnic în importanta misiune pe care și-a propus să o realizeze – dezvoltarea economică durabilă a ţării noastre.
6_Magenta
Magenta Consulting este o companie de consultanţă în afaceri, specializată în marketing strategic, incluzînd în echipă experţi în marketing, finanţe, psihologie şi sociologie, care abordează fiecare proiect în mod diferit, pentru a asigura obținerea în rezultat anume setul de informaţii care să rezolve problemele curente.
withlove
Stilul de fotografiere jurnalistic, cu o întorsătură editorială permite redarea evenimentelor în imagini sincere și cît mai natural posibil. Raportându-le prin fotografii uimitoare Studio with Love crează o conexiune dintre evenimente și fotografii.
8_Civic
Misiunea Portalului CIVIC.MD este de contribui la sporirea transparenței și eficienței organizațiilor
nonguvernamentale din Moldova prin oferirea unei platforme de comunicare atât între ONG-uri cât
și dintre ONG-uri și publicul larg.
12_Lions
LIONS CLUBS INTERNATIONAL este cea mai mare organizaţie mondialã a cluburilor ce servesc interesele generale ale colectivităţii si a treia cea mai numeroasă structură de întrajutorare de pe glob, după Organizaţia Naţiunilor Unite şi UNICEF. Având ca obiectiv dezvoltarea climatului de întelegere, promovarea competenţei, participând totodată la viaţa socială şi morală cu argumentul principiilor civice. Mişcarea LIONS CLUBS se implică în toate domeniile, apărând valorile morale prin spirit de solidaritate conştientă ce se manifestă prin înţelegere, toleranţă şi pacifism.
Dare
DARE Social Fashion Show este primul eveniment caritabil de modă din Republica Moldova dedicat femeilor cu deficiențe locomotorii și boli incurabile.
În cadrul evenimentul, care va avea loc pe 16 august 2014 la Leogrand Convention Center din Chișinău, vor fi prezentate creațiile tale vestimentare special concepute de către o echipă de tineri designeri moldoveni pentru 18 modele cu nevoi speciale.
AIESEC_logo_bw
AIESEC reprezintă cea mai mare organizaţie de tineri, studenți la nivel internaţional, fiind prezentă în peste 100 de ţări şi teritorii şi având o istorie de peste 60 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor.
Completarea învăţământului obligatoriu de stat în scopul îmbunătăţirii performanţelor şcolare

Media

unimedia_logo
Portalul de știri UNIMEDIA îşi propune să apropie şi să faciliteze discuţia dintre cetăţeanul simplu şi persoanele publice. Portalul este un spaţiu al discuţiilor, unde pot fi exprimate liber opinii contradictorii pe diferite teme. Tendinţa UNIMEDIA este să devină un portal multimedia, care este elaborat cu participarea activă a cititorilor în format text, foto, audio şi video.
10_AllMoldova
Portalul www.allmoldova.com a fost deschis în anul 2003.Scopul proiectului – oferirea întreprinderilor moldoveneşti capacităţi optime pentru petrecerea acţiunilor PR şi de publicitate în internet prin intermediul unui portal cu un număr mare de vizitatori şi auditoriul larg.