Târgul de Cariere – pregătiri pentru START

Persoanele în căutarea unui loc de muncă își pot pregăti CV-urile, deoarece au mai rămas șapte zile până la cel mai important eveniment de carieră din Chișinău, din această toamnă, ce va avea loc în perioada 18-19 octombrie la Casa Armatei.

Participanții pot profita de câteva avantaje pe care le-ar putea avea în fața angajatorilor, pentru a stârni ușor interesul acestora. Iată câteva sfaturi de pregătire:
1. Studierea companiilor participante – pe site-ul www.targuldecariere.md se regăsesc companiile participante, care pot fi studiate îndeaproape, ce tipuri de companii sunt, ce caută la moment. O pregătire bună eficientizează timpul investit pe parcursul evenimentului.
2. Un CV completat atent ar putea avantaja la fața locului. În cazul în care aveți deja un CV, vă recomandăm să îl revizuiți, să îl aduceți la realitățile zilei de astăzi, cu experiențele și abilitățile pe care le dețineți. În cazul în care completați un CV pentru prima dată, puteți utiliza recomandările Managerilor de Resurse Umane, o colecție bună de articole și blog-uri tematice putând fi găsită la adresa noastră de facebook: http://www.facebook.com/tdcmoldova De reținut și faptul că trebuie să aveți la îndemână mai multe copii, pe care să le depuneți la companiile pe care le alegeți.
3. Ținuta este, de asemenea, foarte importantă. Nu uitați, că aveți ocazia doar o singură dată să faceți o primă impresie.
În cadrul celei de-a doua ediții a târgului, angajatorii care își vor promova ofertele de muncă și mii de persoane în căutarea unui job vor avea ocazia de a intra în contact direct. Numărul companiilor participante va ajunge la circa 30 în Chișinău și 15 la Bălți. De asemenea, ne așteptăm ca peste cinci mii de participanți să ne treacă pragul în Capitală.

Târgul de Cariere este cea mai mare rețea de evenimente private de recrutare din Republica Moldova, care aduce împreună zeci de angajatori și mii de candidați. Proiectul demarat în 2006, în România, se desfășoară în prezent în orașe precum Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, dar și Chișinău, și Bălți și se adresează angajatorilor de orice profil și tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.
www.targuldecariere.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *